Woensdag 27 juli Hoi An

 
We beginnen ons dag met het bezoek aan nog een tempel. Beiden beseffen we dat we zo goed als voldaan zijn van de tempelbezoeken. Tenslotte zijn ze allemaal gelijkaardig , de één wat mooier en wat grootser dan de andere , maar het zijn toch allemaal Boedha's met altaren met de nodige " kerstversiering "erbij .
 De meest gefotografeerde brug van Vietnam is de Japaneese bridge van Hoi An. Dit moesten we zeker zien. Ook daar hadden we meer van verwacht . De brug lijkt veel mooier op fotoprints dan in werkellijkheid.
 Met een kombi ticket konden we the old housses bezoeken   De ( rijke) bewoners vertellen fier de geschiedenis van hun familie die zich hier vestigden tot zeven generatie's terug .
Na heel wat zoekwerk vinden we de bakkerij" Cargo". Een aanrader gelezen in de Lonely Planet. Hier vestigde zich de eerste Franse bakker in een prachtig gerestaureed koloniaal huis gelegen in het historisch centrum van Hoi An .Het resultaat is verbluffend! We trakteren onszelf met één van de vele zoetheden  mmmh . Wat kan het leven toch heerlijk zoet zijn ....
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten