De koffers zijn ingepakt !


Dit is onze laatste bericht vanuit Vietnam. Veel hebben we vandaag niet meer gedaan. Een paar leuke terrasjes met lekkere Illy koffie, kuierend in de winkelstraatjes en uren aan het meer Hanoi dat omrand is met groen en waar je op banken (midden in de stad ) kan genieten van het bekijken van de voorbij gaande mensen .

Zaterdag lijkt hier trouwdag. Tientallen trouwkoppels passeren om een fotoreportage te maken. Een belevenis op zich.  Bij het maken van de reportage zagen we enkel het trouwkoppeltje,  de fotograaf en zijn assistent. De taak van de assistent bestaat erin het koppel de juiste houding te tonen. Met handen en voeten werden hun hoofden in de juiste richting geduwd (letterlijk) en soms duurde het 5 mimnuten alvorens de fotograaf tevreden was met de houding van het trouwkoppel !

Hoelang het duurde weten we niet precies,  3-4 u ?
Het stilaan donker (18u30) en we besluiten ons "laatste avondmaal" te nemen. Na de lunch is het hier al helemaal donker. Langs de straten,op de stoepen is het heerlijk druk, het weekend doet zijn intrede.
Onze wekker zal morgenvroeg (5u30) het sein geven dat we naar onze geliefden terugkeren .Vanaf ons hotel ( Prince II Hanoi ) is het een uurtje rijden naar de luchthaven .Om 9u50 plaatselijke tijd hebben we onze vlucht naar Moskou, een vlucht die 10u15zal duren. In Moskou hebben we een wachttijd van 4u .We vertrekken van Moskou om 21u05 voor een vlucht die 3u35 zal duren. We landen in Brussel om 22u40.
Deze blog wordt thuis nog aangevuld met foto's .

Als afsluiter nog dit : dank aan onze echtgenoten die deze reis voor ons mogelijk maken. Dank aan onze kinderen, en een woordje van dank gaat ook naar mijn jongste zusje (zij weet wel waarom) en dank aan al diegene die ons via deze blog volgden.

Carine en Lutgard